Laat je bedrijf groeien met social media marketing.

De juiste tools. Voor slimme groei.

Zie je door de bomen het bos niet meer? Onze social media marketing specialisten helpen je op weg. Met professionele social media profielen.

Maar ook: met het ontdekken van nieuwe markten en potentiële klanten. Op naar groei.

Ontdek de voordelen:

Het bijhouden van Social media vergt veel van je tijd.

Kostbare tijd, die je waarschijnlijk liever aan andere dingen besteedt.

Een Social media plan is zo geschreven en goede voornemens zijn snel gemaakt.

Toch worden Social media vaak vergeten en worden een soort ‘vergeten project’. Als je jouw Social media uit handen geeft, heb je er geen omkijken meer naar.

Veel merken die Social mediakanalen zelf bijhouden, vergeten om een (marketing) strategie op te zetten. Simpelweg wat plaatjes posten op Instagram of Facebook levert vrij weinig op. Voor onze merken zetten wij daarom een strategie op met passende doelen. Dat is een voordeel van Social media uitbesteden.

Wij zien het vaak gebeuren dat merken enthousiast beginnen met het posten op Social media. Na drie maanden worden de posts steeds minder en uiteindelijk wordt er vrijwel niets meer geplaatst, zonde! Hierdoor verlies je de aandacht van je volgers die de moeite hebben genomen om jou te volgen.

Wij zien het vaak gebeuren dat merken enthousiast beginnen met het posten op Social media. Na drie maanden worden de posts steeds minder en uiteindelijk wordt er vrijwel niets meer geplaatst, zonde! Hierdoor verlies je de aandacht van je volgers die de moeite hebben genomen om jou te volgen.

Het gebeurt veel bedrijven dagelijks: klanten en geïnteresseerden vuren vragen op hen af alsof het niets is. Maar dan wel via Social media. Tijdens drukke kantooruren wordt het lezen van de berichten die binnenkomen via Social media vaak vergeten, waardoor belangrijke items je kunnen ontgaan of onderop de stapel met werk belanden. Dit continue monitoren leidt tot beter contact met jouw klanten.

Groei Start

299
per maand
 • 2x social media post per week
 • 2x verschillende kanalen
 • Maandelijks rapport met statistieken

Groei Plus

449
per maand
 • 3x social media post per week
 • 3x verschillende kanalen
 • Google Mijn Bedrijf optimalisatie
 • Online strategie en marketing plan
 • Maandelijkse rapportage
Populair

Groei Maximaal

739
per maand
 • Alles van het Groei Plus pakket
 • Bijhouden recensies / leads
 • Verbeteringen visuele identiteit
 • Inclusief fotografie of video

Ontdek de mogelijkheden

Hieronder zijn enkele specialiteiten uitgelicht Verder blijven wij bij webklussers altijd up-to-date Mocht je een vraag hebben over een ander platform
Facebook is gericht op vrienden en familie, toch wordt het veel gebruikt om bedrijven en merken aan de man te brengen. In Nederland zijn er al 10.4 miljoen gebruikers! Webklussers is gespecialiseerd in het maken van passende content die zowel uw huidige als nieuwe volgers aanspreekt.
Instagram is het platform als je een jongere doelgroep wilt bereiken of inspireren. Met 5.6 miljoen gebruikers zijn er meer dan genoeg nieuwe potentiele leads voor jouw merk. Webklussers is gespecialiseerd om middels slim adverteren op instagram het maximale uit je merk te halen.
LinkedIn is een sociaal netwerk dat speciaal is ontworpen voor professionals om verbinding te maken. Vanaf 2020 gebruiken meer dan 722 miljoen professionals LinkedIn om hun carrière en bedrijf te cultiveren. In tegenstelling tot andere sociale netwerken waarin u met iedereen “vrienden” kunt worden, gaat LinkedIn over het opbouwen van strategische relaties. Tevens begint Linkedin steeds interessanter te worden voor het werven van nieuwe talenten. Wij bij webklussers helpen je graag om jouw Linkedin te optimaliseren en passende content te maken.

Google Ads is het advertentieprogramma van Google. In dit online programma stel je advertentieteksten in en bied je op woorden waar gebruikers van Google op zoeken.Zo adverteer je dus alleen wanneer iemand actief op zoek is naar informatie of een product.

De advertenties worden getoond bovenaan de niet-betaalde (“organische”) zoekresultaten. Omdat de AdWords advertenties lijken op een normaal zoekresultaat wordt hier ook vaak naar gekeken door de gebruikers van Google.

Wij bij Webklussers zijn gespecialiseerd in google adwords en helpen jou graag dit optimaal te configureren.

Instagram

Wees zichtbaar en win online terrein.

Bij Webklussers staan wij klaar om jouw online social media naar een hoger niveau te tillen.

Wij gaan graag de dialoog aan om te kijken welk pakket en welke strategie het beste bij jouw bedrijf past.

social media laptop met sociale netwerken